Tonnikalacannelonit 4:lle

8–12 kpl canneloneja

Tonnikalakastike:

1 prk tonnikalaa öljyssä

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

2 dl tomaattimurskaa

0,5 tl kuivattua tilliä

0,5 tl sitruunapippuria

0,5 tl sokeria

50 g tuorejuustoa

Pinnalle:

2 dl ruokakermaa

2 dl tomaattimurskaa

50 g juustoa raasteena

Kuori ja hienonna sipuli.

Valuta tonnikalapurkin öljy pannulle, lisää siihen hienonnetut sipulit ja anna kuullottua hetki.

Lisää pannulle tonnikala, tomaattimurska, mausteet ja tuorejuusto.

Kiehauta.

Tarkista maku.

Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

Täytä cannelonit pikkulusikalla.

Laita putkilot voideltuun vuokaan yhdeksi kerrokseksi.

Sekoita keskenään kerma ja tomaattimurska.

Kaada seos pinnalle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä uunin alatasolla 225 asteessa n. 25–30 min, kunnes ruoka on väriltään kauniin kullanruskeaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.