Tonnikalakeitto

1–2 sipulia

1 rkl öljyä

1,5 rkl vehnäjauhoja

1 l vettä

1 rkl kasvisliemijauhetta

1 rkl tomaattipyreetä

0,5 tl suolaa

1 kpl laakerinlehti

ripaus mustapippuria

ripaus cayennenpippuria

0,5 dl irtoriisiä

2 dl kasvissuikaleita

1 prk tonnikalaa

1 tl viinietikkaa

Hienonna sipuli. Kuullota sipulit suuressa teflonkattilassa. Lisää joukkoon jauhot ja sekoita. Lisää vesi ja kasvisliemijauhe. Lisää mausteet ja riisit. Keitä 10 minuuttia. Lisää kasvissuikaleet, tonnikala ja viinietikka. Keitä vielä noin 10 minuuttia, kunnes riisit ovat kypsiä. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita. Vihje: Tonnikalan asemesta voit käyttää myös tuoretta ruodotonta paloiteltua kalaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.