Tortillavuoka

6 tortillalettua

2 tlk tonnikalaa tomaattikastikkeessa

2 tlk ananaspaloja

2 pss herne-maissi-paprikaa

2 dl ruokakermaa

1 dl maitoa

250 g sulatejuustoa

0,5 tl chilijauhetta

 

Yhdistä tonnikala, ananaspalat ja herne-maissi-paprika.

Jaa seos tortilloille ja kääri ne rullalle uunivuokaan.

Kuumenna kerma ja maito kattilassa, lisää sulatejuusto paloina joukkoon.

Sekoita kunnes juusto on sulanut ja mausta chilillä.

Kaada juustokastike tortillarullien päälle. Paista 200 asteessa noin 20 min.

Uusimmat

Ruoka

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

FENKOLI-MAISSIKEITTO

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.