Uppomuna pinaattipedillä

vettä

1 rkl etikkaa

4 munaa

paahtoleipää

200g pinaattia

2 rkl voita

suolaa

pippuria

Kuullota huuhdottu tuore pinaatti tai pakastepinaatti pannulla voissa noin 40 sekuntia. Mausta suolalla ja ripauksella sokeria.

Kuumenna kattilassa 1 - 2 litraa vettä johon on lisätty ruokalusikallinen etikkaa. Älä anna keitoksen kiehahtaa.

Riko muna kerrallaan lasiin, sekoita haarukalla rikki ja luiskauta hymyilevään etikkaveteen. Sulje kansi ja jätä veteen muljautetut rikotut munat kolmeksi minuutiksi kypsymään.

Paahda leipäpalat rapeiksi. Levitä pinaattiseosta päälle ja nosta reikäkauhalla höyryävä muna kattilasta päälle. Ripottele suolaa ja väännä pari kierrosta mustapippuria myllystä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.