Uunikala

(6 annosta)

n. 1 kg nieriä- tai kirjolohifileetä tai pakastekalaa

1,5 tl sitruunapippuria

Liemi:

1 prk (2 dl) ranskankermaa tai ruokakermaa

1 rkl sitruuna- tai limemehua

1 rkl vehnäjauhoja

0,5 dl tilliä tai ruohosipulia hienonnettuna

Laita kala voideltuun uuni vuokaan tai leikkaa halutessasi annospaloiksi. Mausta. Yhdistä liemen aineet keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä kalaa 200 asteessa noin 30 min. Tarjoa esim. keitetyn riisin ja raikkaan salaatin kera.

Uusimmat

Ruoka

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

FENKOLI-MAISSIKEITTO

Laskiaispullia myydään nyt valtavaa tahtia – hurjaan vauhtiin on looginen selitys

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.