Uunisipulit

4 isoa sipulia

4 rkl siirappia

4 rkl öljyä

mustapippuria

1 tl kuivattua rosmariinia

suolaa

Leikkaa sipulit kahtia niin, että saat kanta- ja lakkiosan.

Koverra hiukan keskustaa pois.

Mausta osat pippurilla, rosmariinilla ja kevyesti suolalla.

Valuta päälle siirappia ja öljyä.

Nosta sipulit uunivuokaan ja aseta 175-asteiseen uuniin noin 45 minuutiksi.

Valele sipulinpuolikkaita kypsentämisen välillä ja peitä lopuksi foliolla tai kannella.

Hauduta sipulit pehmeiksi.

Tarjoa liharuoan lisäkkeenä.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.