Valkosuklaa-vadelmaneliöt

150 g valkosuklaata

75 g margariinia

3 kananmunaa

1,5 dl sokeria

3 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

ripaus suolaa

1 dl rouhittuja saksanpähkinöitä

2 dl pakastevadelmia

Rouhi valkosuklaa.

Sulata margariini

 Lisää rasvan joukkoon suklaa ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita jauhot, leivinjauhe ja ripaus suolaa keskenään.

Siivilöi jauhoseos vaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi.

Lisää rouhitut pähkinät ja suklaa-rasvaseos.

Kääntele tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai -vuokaan.

Ripottele päälle jäiset vadelmat.

Paista 200 asteessa n. 25 min.

Peitä tarvittaessa leivinpaperilla, jos pinta tummuu liikaa.

Piirakka saa jäädä sisältä kostean pehmeäksi.

Anna jäähtyä ja leikkaa neliöiksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.