Vappu on tehty roseteista ja rieskarullista

Pitaleivät, pestohyrrät, rieskarullat ja juustomuffinssit sopivat mainiosti vappupöytään. Savon Sanomien nettisivuilta löydät ohjeet niiden ja muiden pikkupurtavien valmistamiseen.

Reseptilaariin on talletettu myös raikkaita ohjeita salaateista, jotka voi pakata näppärästi vaikka piknikkoriin.

Makean ystävät löytävät netistä perinteisten munkki- ja rosettiohjeiden lisäksi inspiraatiota uusiin kevätherkkuihin. Maistuisiko sinulle raikas Baileys-Daim-kakku vai leipoisitko mieluummin suklaahipuilla maustettuja pikkuleipiä?

Inspiroidu helpoista ja herkullisista resepteistä!

Sitruunaiset tiikeriravut

Rapeat vuohenjuustopalat

Kuminaista nautaa leipäsellä

Baileys-Daimkakku

Omenasima

Kylmäsavulohirullat

Rosetit

Pestohyrrät

Cookies

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.