Vatkattu aprikoosipuuro

200 g kuivattuja, liotettuja aprikooseja

1 l kylmää vettä

1,5 dl mannasuurimoita

1-2 dl sokeria

Keitä aprikooseja vedessä noin 5-10 min. Vispilöi joukkoon mannasuurimot ja lisää sokeri. Keitä puuroa välillä sekoittaen noin 5 min. Anna puuron jäähtyä kylmäksi ja vatkaa se kuohkeaksi. Voit korvata aprikoosit kuivatuilla luumuilla tai taateleilla.

Uusimmat

Ruoka

Perunarieskat

CHILI-SUKLAA- MOUSSE

Valkosuklaamutakakku

Unohda toviksi jauhelihakastike ja makaronilaatikko – ota näistä keittoresepteistä arkiruokakoppi!

PANNUPORKKANAT

TÄYTETYT PUNAJUURET

CURRYOHRA Uunijuusto

Lanttu-omenalaatikko

Hiekkamakeiset

HERNETUUVINKI

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.