Vietnamilainen Mifu-keitto

1 kevätsipuli varsineen

1 kanelitanko

1 punainen chilipalko

9 dl vettä

2 kanafondia

2 rkl öljyä

1 pkt mifusuikaleita

100 g riisinuudelia

1 dl tuoretta korianteria

2 limeä halkaistuna

Pese ja hienonna sipuli ohuiksi viipaleiksi. Halkaise kanelitanko ja chili. Poista chilistä siemenet. Ruskista sipulit, chili ja kanelitanko. Kiehauta vesi ja lisää fondi. Kaada kattilaan kasvikset ja mausteet. Keitä 25 minuuttia ja siivilöi liemi. Ruskista Mifu pannulla. Keitä riisinuudelit. Nosta nuudelit annoskulhoihin. Annostele päälle Mifu suikaleet. Kaada päälle kuuma keittoliemi. Tarjoa keiton kanssa hienonnettua korianteria ja limen lohkoja.

Uusimmat

Ruoka

Tyrni- mansikkakiisseli

Kermainen hirvipata

Broileririsotto

Vailla uusia sienireseptejä? Kokeile metsien herkkuja carpacciossa, pestossa ja ravioleissa

Kalakeitto

Kermamuikut mikrossa

Savulohikeitto

Jauhemaksapihvit

Suklaamousse

Sienipiirakat

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.