Vietnamilainen Mifu-keitto

1 kevätsipuli varsineen

1 kanelitanko

1 punainen chilipalko

9 dl vettä

2 kanafondia

2 rkl öljyä

1 pkt mifusuikaleita

100 g riisinuudelia

1 dl tuoretta korianteria

2 limeä halkaistuna

Pese ja hienonna sipuli ohuiksi viipaleiksi. Halkaise kanelitanko ja chili. Poista chilistä siemenet. Ruskista sipulit, chili ja kanelitanko. Kiehauta vesi ja lisää fondi. Kaada kattilaan kasvikset ja mausteet. Keitä 25 minuuttia ja siivilöi liemi. Ruskista Mifu pannulla. Keitä riisinuudelit. Nosta nuudelit annoskulhoihin. Annostele päälle Mifu suikaleet. Kaada päälle kuuma keittoliemi. Tarjoa keiton kanssa hienonnettua korianteria ja limen lohkoja.

Uusimmat

Ruoka

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.