Viikuna-gorgonzola- tortut Smoothie

1 paketti voitaikinaa

purkki viikunahilloa

1 pkt Gorgonzolaa

1 kananmuna voiteluun

1 prk maustamaton tuorejuusto

Anna voitaikinan sulaa hetki. Leikkaa se pienehköiksi kolmioiksi. Sivele pintaan viikunahilloa. Sekoita gorgonzolajuusto ja tuorejuusto pehmeäksi tahnaksi. Aseta hillon päälle nokare juustotahnaa. Painele kolmio kiinni ja voitele kananmunalla. Paista 225-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

1 pakastettu banaani

1–2 dl marjoja

1 dl kaura/maustamaton jogurtti

1 rkl kaurahiutaleita

1 rkl chiansiemeniä

Soseuta kaikki ainekset pehmeäksi smoothieksi. Nauti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.