Vuohenjuustodippi

50–100 g vuohenjuustoa

2 dl ranskankermaa tai kermaviiliä

0,5 kermaa

ripaus suolaa

rouhittua mustapippuria

Kuori juusto ja hienonna haarukalla. Sekoita dippiainekset keskenään sekä mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku. Dippaile esimerkiksi paloiteltuja kasviksia.

Uusimmat

Ruoka

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.