Wallenbergin-pihvi kauriista

300 g jauhettua kauriinpaistia

1,5 dl kuohukermaa

3 keltuaista

1 tl suolaa

valkopippuria

muskottipähkinää

Sekoita tehosekoittimessa liha, keltuaiset ja mausteet. Lisää kerma ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Raaka-aineiden on oltava kylmiä sekoitettaessa.

Muotoile massasta kanteiltaan neljäsenttiset kuutiopihvit ja paista voissa hitaasti keskilämmöllä.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.