Wallenbergin pihvi

600 g lampaan jauhelihaa

2 dl kermaa

4 keltuaista

1 dl tuoreita silputtuja yrttejä (minttua, basilikaa, oreganoa)

1,5 tl suolaa

0,5 tl mustapippurirouhetta

3 rkl öljyä

Sekoita kerma jauhelihaan vähän kerrallaan. Tuotteet saisi olla erityisen kylmiä. Voit myös vaihtoehtoisesti käyttää naudanjauhelihaa.

Sekoita keltuaiset jauhelihaseokseen yksi kerrallaan. Mausta tuoreilla yrteillä, suolalla ja mustapippurilla. Muotoile kostutetuin pihvit. Kuumenna rasva pannulla ja paista pihvit 2-3 minuuttia puoleltaan. Taikinasta tulee kahdeksan pihviä.

Tarjoa pihvit itse tehdyn lämpimän peruna-parsasalaatin ja tuoresalaatin kanssa.

Uusimmat

Ruoka

JAUHELIHAKEITTO

HUNAJAPAAHDETTU KUKKAKAALI Mustikkamöllö

KINKKU-JUUSTOMUFFINIT

Vähän raaka-aineita, paljon kaulitsemista ja taittelua – Neljä erilaista torttutaikinan reseptiä

AURA-PUOLUKKALIHAPULLAT

POROJÄÄDYKE

APPELSIINIHYYTELÖ

Jouluinen possupata

GLÖGI

Rommirusinarahka

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.