Keski-ikäiset miehet hallitsevat eniten tienaavien listoja: näin naiset tienasivat Savossa

Miehet hallitsevat eniten tienaavien henkilöiden listaa myös Pohjois- ja Etelä-Savossa. Pohjois-Savossa sadan eniten tienanneen joukossa naisia oli 16 ja Etelä-Savossa 15. Viiden tuhannen eniten tienanneen joukkoon ylsi Pohjois-Savossa 1308 ja Etelä-Savossa 1266 naista.

 

Viiden tuhannen eniten tienanneen miehen tulot olivat Pohjois-Savossa viime vuonna yhteensä noin 418 miljoonaa euroa. Vastaavasti naiset tienasivat 136 miljoonaa. Etelä-Savossa miesten summaksi kertyi 320 miljoonaa euroa ja naisten 104 miljoonaa.

Naisten kärkeä pitivät Pohjois-Savossa Perhe- ja Palvelukodit Suomalainen Oy:n Mehiläiselle myynyt Vuokko Suomalainen yhteensä yli kahden miljoonan euron tuloilla. Hän oli koko maakunnan neljänneksi eniten tienannut henkilö. Toiskesi eniten tienasi naisista Petosen Fysioterapia Oy:n ja Fysiopalvelu KuntoKuopion Coronarialle myynyt Tiina Taskinen (yhteensä noin 960 000 euroa).

Etelä-Savossa vuoden 2017 kovatuloisin nainen oli kotipalvelu- ja hoivayritys Ikihyvän Attendolle myynyt Päivi Valli. Valli tienasi viime vuonna noin 770 000 euroa. Tuloista 720 000 euroa oli pääomatuloja. Hyvätuloisiin naisiin kuuluu myös pieksämäkeläisen Matti ja Liisa hoivakoti Oy:n yrittäjä Liisa Heikkinen. Hän tienasi 520 000 euroa, josta suurin osa pääomatuloa.

 

Suurimmat tulot keskittyvät edelleen keski-ikäisille koko valtakunnassa ja paikallisesti. Viiden tuhannen eniten tienanneen joukossa Pohjois-Savossa 45-64-vuotiaat tienasivat viime vuonna yhteensä 322 miljoonaa euroa, kun kaikki muut ikäluokat yhteensä 227 miljoonaa. Etelä-Savossa 45-64-vuotiaille kertyi yhteensä noin 252 miljoonan euron potti ja muille ikäluokille 170 miljoonaa.

 

Lue kaikki veroaiheiset jutut.

Uusimmat

Verotiedot

Kirjailijan tulot putosivat 60000 euroa – "Yhtään vähempää töitä en ole tehnyt"

Teemu Huuhtanen tienasi peliyhtiöllä isot tulot – Vappu Pimiä jäi kauaksi puolisostaan

KalPassa on kovempi palkkataso kuin KuPSissa – palkkakuningas saattaa yllättää

Yliopiston rehtori Jukka Mönkkönen jälleen opetusalan palkkakärjessä

Keski-ikäiset miehet hallitsevat eniten tienaavien listoja: näin naiset tienasivat Savossa

Lasse "MATUMBAMAN" Urpalainen oli alle 25-vuotiaiden sarjan ylivoimainen palkkakuningas

Tuloeliitissäkin naisen euro on 83 senttiä – "Iso raha pyörii pelimaailmassa ja se on hyvin miehinen maailma"

Hurjat tulot vienevät Niskaselta verottoman urheilija-apurahan

Kuinka paljon omanikäiset suurituloiset tienasivat? Katso tästä kymmenen ikätoverisi kärki

Kryptovaluutta nosti 1990 syntyneen miehen Etelä-Savon tulokärkeen – "Ei ole tarkoitus ostaa pihaan Lamborghinia"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.