21-vuotiaan miehen epäillään ampuneen viisi ihmistä floridalaisessa pankissa

Yhdysvalloissa Floridan osavaltiossa mies ampui kuoliaaksi ainakin viisi ihmistä pankissa, kertoo poliisi. Ampumisesta epäillään 21-vuotiasta paikallista miestä, joka on otettu kiinni.

Viranomaisten mukaan epäilty astui Sebringissä sijaitsevaan pankkiin keskiviikkona puolenpäivän aikaan ja alkoi ampua, kertoo CNN. Vielä ei ole tietoa siitä, olivatko kuolonuhrit henkilökuntaa vai asiakkaita. Viranomaisten mukaan uhreja ei ole tunnistettu eikä omaisille ilmoitettu.

Viranomaiset selvittävät parhaillaan ampumista ja sen motiivia.

– Tämä on kamala päivä Sebringille, Highlandsin piirikunnalle ja Floridan osavaltiolle, sanoo Floridan kuvernööri Ron DeSantis.

Epäilty antautui neuvotteluiden jälkeen

Viranomaiset kertovat saaneensa noin puoli yhden aikaan päivällä soiton epäillyltä ampujalta. Poliisin mukaan epäilty sanoi puhelimessa ampuneensa viisi ihmistä. Tapahtumapaikalle lähetettiin Sebringin poliisi ja Highlandsin piirikunnan sheriffin toimiston edustajia.

Paikalle saapuneet viranomaiset yrittävät neuvotella epäillyn kanssa, mutta tämä ei suostunut lähtemään pankista. Tämän jälkeen pankkiin lähetettiin neuvottelemaan piiritys- ja panttivankitilanteita hoitava SWAT -ryhmä. Lopulta epäilty antautui.

Sebring on pieni paikkakunta, ja siellä asuu noin 10 000 ihmistä.