CNN:n toimitus evakuoitu New Yorkissa – räjähteitä lähetetty Clintonille ja Obamalle

Uutiskanava CNN:n New Yorkin -toimitus on evakuoitu, koska rakennuksesta on löydetty epäilyttävä esine, kanava kertoo.

Toimitus on Time Warner -rakennuksessa. Poliisi tutkii rakennusta. Räjähde löydettiin ilmeisesti rakennuksen postihuoneesta.

Valkoiseen taloon ei ole lähetetty epäilyttävää pakettia, sanoo Yhdysvaltain salaisen palvelun edustaja uutiskanava CNN:lle.
CNN uutisoi aiemmin, että myös Valkoiseen taloon olisi lähetetty räjähteitä sisältävä kirje.

CNN:n viranomaislähteiden mukaan myös Valkoiseen taloon lähetyn postin joukosta on löydetty räjähde. Jo aiemmin kerrottiin, että demokraattipoliitikko Hillary Clintonille ja Yhdysvaltain entiselle presidentille Barack Obamalle lähetetyn postin joukosta olisi löytynyt mahdollinen räjähde, vahvisti aiemmin Yhdysvaltain salainen palvelu tiedotteessaan.

CNN:lle puhuneen viranomaislähteen mukaan Valkoiseen taloon, Clintonille ja Obamalle lähetetyt räjähteet ovat samanlaisia kuin miljardööri George Sorosin kotona New Yorkissa maanantaina löydetty räjähde.

Tiedotteen mukaan räjähteet olisi löydetty postiin tehdyssä turvatarkastuksessa ennen kuin ne ehdittiin toimittaa perille. Räjähteet eivät ole vahingoittaneet ketään.

Valkoinen talo on tuominnut Obamalle ja Clintonille lähetetyt räjähteet.

– Nämä terrorisoivat teot ovat tuomittavia, ja tekijät joutuvat vastuuseen, Valkoisen talon lehdistöedustaja Sarah Sanders sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Varapresidentti Pence tuomitsee Clintoniin ja Obamaan kohdistuneet hyökkäysyritykset