Elon Musk kutsui isäänsä kauheaksi – isä vastaa viimein: "Elonin pitää aikuistua"

Muun muassa Tesla Motorsin toimitusjohtajana ja SpaceX-yrityksen perustajana tunnettu Elon Musk avautui isäsuhteestaan viime vuoden marraskuussa Rolling Stone -lehden haastattelussa. Pitkässä henkilökuvassa Musk kuvasi Errol-isäänsä muun muassa "kauheaksi ihmiseksi".

– Et voisi edes kuvitella. Hän on tehnyt melkein jokaisen kuviteltavissa olevan rikoksen. Melkein jokaisen pahan asian, jonka voisit ikinä keksiä, Musk kertoi kyyneleet silmissään haastattelussa.

Lehdessä muun muassa kerrotaan, että isä käytti lähinnä henkistä väkivaltaa Elon Muskia kohtaan. Esimerkiksi Muskin muuttaessa Kanadaan perheen isä huomautti, ettei hänen pojastaan "tule ikinä mitään".

– Hän kutsui minua idiootiksi. Ja se oli muuten vain jäävuoren huippu, Elon Musk kertoo haastattelussa.

Errol Musk ei ole julkisuudessa kommentoinut paljoakaan poikansa puheita. Tuoreessa Daily Mail -lehden haastattelussa Errol Musk kuitenkin kertoo omia näkemyksiään. Isän mukaan poika kiukuttelee kuin hemmoteltu lapsi.

– Elonin pitäisi aikuistua, Errol Musk kertoo haastattelussa.

– Aion odotella rauhassa, että hän tulee tolkkuihinsa. Ilmeisesti olen paha hirviö, koska hän ei ole saanut haluamaansa.

Itsekin miljoonaomaisuuden koonnut Errol Musk huomauttaa haastattelussa, että hänen ensimmäiset kolme lastaan saivat elää hyvin etuoikeutettua elämää, vaikka Errol erosikin aikaisessa vaiheessa lastensa äidistä.

Myöhemmin haastattelussa Errol Musk vielä huomauttaa, että lausuntoaan antaessaan Elon Musk oli luultavasti emotionaalisesti hyvin hauraassa tilassa, koska tämä oli eronnut tyttöystävästään aikaisemmin.

– En ole paha ihminen, eikä minulla ole mitään kaduttavaa. Olen vain isä, joka rakastaa poikaansa – ja kaikkia lapsiaan – ja olen onnellinen tietäessäni, että he ovat terveitä ja turvassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ulkomaat

Trumpin virkarikostutkinnan julkiset kuulemiset alkoivat – todistaja kertoo saaneensa käsityksen, että Ukrainan sotilasapu oli jäädytetty Biden-tutkinnan käynnistämiseksi

Katalonian ulkoministeri STT:lle: Vuoropuhelu on ainoa keino Katalonian pattitilanteen ratkaisemiseksi

Ruotsalainen ilmastoaktivisti Greta Thunberg lähti paluupurjehdukselle USA:sta – päämääränä Espanja ja YK:n ilmastokokous

Mies muilutti liian lihavan kissansa lentokoneeseen Venäjällä – some ihastui, Aeroflot vei lentopisteet

Sammutushelikopteri syöksyi maahan Australian maastopaloalueella

Hongkong tuskin houkuttelee suomalaisyrityksiä ensi vuonnakaan

Veden jälkeen asukkaiden raivo tulvii kaduille Venetsiassa – tulvaportteja on rakennettu jo 16 vuotta, mutta järjestelmä ei vieläkään ole toiminnassa

Mielenosoittaja ammuttiin kuoliaaksi Beirutissa – lähes kuukauden jatkuneet protestit ovat jälleen kiihtyneet

Turkin Erdogan tapaa presidentti Trumpin kireissä tunnelmissa Washingtonissa

Senaatin apulaispuhemiehestä tuli odotetusti Bolivian väliaikainen presidentti – Meksikoon paennut ex-presidentti syyttää kavalasta vallankaappauksesta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.