Elon Musk kutsui isäänsä kauheaksi – isä vastaa viimein: "Elonin pitää aikuistua"

Muun muassa Tesla Motorsin toimitusjohtajana ja SpaceX-yrityksen perustajana tunnettu Elon Musk avautui isäsuhteestaan viime vuoden marraskuussa Rolling Stone -lehden haastattelussa. Pitkässä henkilökuvassa Musk kuvasi Errol-isäänsä muun muassa "kauheaksi ihmiseksi".

– Et voisi edes kuvitella. Hän on tehnyt melkein jokaisen kuviteltavissa olevan rikoksen. Melkein jokaisen pahan asian, jonka voisit ikinä keksiä, Musk kertoi kyyneleet silmissään haastattelussa.

Lehdessä muun muassa kerrotaan, että isä käytti lähinnä henkistä väkivaltaa Elon Muskia kohtaan. Esimerkiksi Muskin muuttaessa Kanadaan perheen isä huomautti, ettei hänen pojastaan "tule ikinä mitään".

– Hän kutsui minua idiootiksi. Ja se oli muuten vain jäävuoren huippu, Elon Musk kertoo haastattelussa.

Errol Musk ei ole julkisuudessa kommentoinut paljoakaan poikansa puheita. Tuoreessa Daily Mail -lehden haastattelussa Errol Musk kuitenkin kertoo omia näkemyksiään. Isän mukaan poika kiukuttelee kuin hemmoteltu lapsi.

– Elonin pitäisi aikuistua, Errol Musk kertoo haastattelussa.

– Aion odotella rauhassa, että hän tulee tolkkuihinsa. Ilmeisesti olen paha hirviö, koska hän ei ole saanut haluamaansa.

Itsekin miljoonaomaisuuden koonnut Errol Musk huomauttaa haastattelussa, että hänen ensimmäiset kolme lastaan saivat elää hyvin etuoikeutettua elämää, vaikka Errol erosikin aikaisessa vaiheessa lastensa äidistä.

Myöhemmin haastattelussa Errol Musk vielä huomauttaa, että lausuntoaan antaessaan Elon Musk oli luultavasti emotionaalisesti hyvin hauraassa tilassa, koska tämä oli eronnut tyttöystävästään aikaisemmin.

– En ole paha ihminen, eikä minulla ole mitään kaduttavaa. Olen vain isä, joka rakastaa poikaansa – ja kaikkia lapsiaan – ja olen onnellinen tietäessäni, että he ovat terveitä ja turvassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.