Hollywood-kyltti muuttui ilkivallan takia Hollyweediksi

Los Angelesin ikoninen Hollywood-kyltti koki muodonmuutoksen viime viikonlopun aikana. Los Angelesissa herättiin sunnuntaiaamuna katsomaan kylttiä, jossa luki Hollywoodin sijaan Hollyweed.

Los Angelesin poliisi vahvisti CNN:lle kepposen tapahtuneen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Kaksi viimeistä O-kirjainta oli muutettu E-kirjaimiksi lakanoiden avulla. Kepposen tekijä oli tallentunut turvakameroiden kuviin, mutta pimeyden ja sateisen kelin vuoksi tekijää ei ole tunnistettu.

Hollyweed-teksti oli esillä CNN:n mukaan noin kello 11 saakka aamulla, kunnes viranomaiset ottivat lakanaviritykset pois ja palauttivat kyltin entiselleen.

Weed tarkoittaa englanniksi ruohoa eli kannabista. Kaliforniassa äänestettiin vuoden lopussa kannabiksen viihdekäytön laillistamisen puolesta.

CNN:n mukaan Hollywood-kylttiä on kopeloitu ennenkin. Viimeksi Hollywoodista tehtiin Hollyweed vuonna 1976.

Lähde: CNN

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ulkomaat

Uuden-Seelannin joukot ovat saaneet noudettua kuusi ruumista purkautumisherkältä tulivuorelta

Voittoisa Johnson lupaa Britannian eroavan EU:sta tammikuun loppuun mennessä – sää viivästyttää Britannian viimeisen parlamenttipaikan varmistumista

Yhdysvaltain kongressi tunnusti armenialaisten kansanmurhan

Syyttäjä epäilee Jersey Cityn ampumavälikohtauksen motiivia antisemitistiseksi

Britannia jännittää konservatiivien enemmistöä historiallisissa brexit-vaaleissa

Asiantuntija: Israelissa ollaan poliittisessa umpikujassa, josta ei päästä eteenpäin – "Takana ovat sekä järjestelmän rakenteelliset ongelmat että Netanjahun asema"

Venäjän ainoalla lentotukialuksella syttyi tulipalo – Amiraali Kuznetsov on ollut jo pitkään korjattavana Murmanskissa

Venäjä karkottaa kaksi saksalaisdiplomaattia vastavetona Saksan tekemille karkotuksille, Berliini varoitti mahdollisista lisätoimista

Zelenskyin tähdittämästä komediasarjasta leikattiin Putinia koskeva vitsi pois Venäjällä

Onnellisuus-29ideologiastaan tunnettu Bhutan saa tuloja vesivoimasta ja turismista – hyvinvointi jakautuu yhä epätasaisesti

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.