Kahdeksan ihmistä kuollut ampumisissa Mississippissä – epäillyllä ampujalla pitkä rikosrekisteri

Yhdysvalloissa kahdeksan ihmistä on saanut surmansa ampumisten sarjassa Mississippin osavaltiossa, amerikkalaismedia kertoo. Epäilty ampuja, 35-vuotias mies, on otettu kiinni.

Tapahtumien tarkka kulku on vielä epäselvä. Paikallisen Daily Dealer -lehden mukaan poliisi oli hälytetty poistamaan mies asunnosta Lincolnin piirikunnassa eilen illalla. Kun poliisi saapui paikalle, mies avasi tulen ja ampui yhden poliisin ja kolme muuta ihmistä.

Poliisi uskoo saman miehen ampuneen myös neljä muuta ihmistä kahdessa muussa osoitteessa. Kun poliisi otti miehen kiinni, hänellä oli mukanaan panttivankina 16-vuotias poika, joka selvisi ilmeisesti vammoitta.

Poliisi ei ole vielä kommentoinut miehen mahdollista motiivia. Paikallisen median mukaan ampumisten taustalla saattoi olla kiista lapsista.

Toimittajat ehtivät haastatella pidätettyä ennen kuin poliisi vei hänet pois. Clarion Ledgerin mukaan mies kertoi, että oli mennyt asunnolle puhumaan lapsistaan ja jossain vaiheessa naapurit olivat soittaneet poliisit.

Poliisi ei ole vielä kommentoinut sitä, mikä epäillyn yhteys uhreihin oli. Mediatietojen mukaan miehellä on pitkä rikosrekisteri.