Kirja: Vanhemman Bushin mukaan Trump on "rehvastelija"

Yhdysvaltain entisen presidentin George H.W. Bushin mukaan maan nykyinen presidentti Donald Trump on "rehvastelija", jota ajaa eteenpäin "tietynlainen ego". Yhdysvaltain presidenttinä vuodesta 1989 vuoteen 1993 toiminut Bush vanhempi myös äänesti vuoden 2016 presidentinvaaleissa demokraattien ehdokkaana ollutta Hillary Clintonia.

Tiedot käyvät ilmi myöhemmin tässä kuussa julkaistavasta The Last Republicans -kirjasta, jonka katkelmia muun muassa uutistoimisto AFP on saanut käsiinsä.

Kirjan mukaan George W. Bush puolestaan äänesti vaaleissa tyhjää ja sanoi, ettei Trump "tiedä ollenkaan, mitä tarkoittaa olla presidentti". Kun Trump alun perin ilmoitti lähtevänsä mukaan presidenttikisaan, oli Bush nuoremman reaktio "mielenkiintoista, ei tule kestämään", kirjassa kerrotaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ulkomaat

Tuore sopimus osoittaa, että arabimaiden rintama Israelin suhteen rakoilee – "Maan ei tarvitse tehdä enää palestiinalaisten suhteen myönnytyksiä"

EU-komission puheenjohtaja vaatii Valko-Venäjälle sanktioita – tehtaiden ja tuotantolaitosten lakot jatkuvat

Afganistanissa on aloitettu 400 taleban-vangin vapauttaminen

EU:n ulkoministerit järjestävät ylimääräisen kokouksen jännitteistä maailmalla – asialistalla muun muassa Valko-Venäjän tilanne

Yhdysvaltalaissuurlähettiläs: Israel ei ole hylännyt suunnitelmiaan liittää osia palestiinalaisalueista itseensä – Trumpin mukaan suunnitelma ei ole juuri nyt pöydällä

Uudessa-Seelannissa koronatartunnat levisivät Aucklandin keskittymästä kaupungin ulkopuolelle

Libanon julisti Beirutiin kahden viikon poikkeustilan – ihmisoikeusjärjestö pelkää mielenosoitusten tukahduttamista

Valkovenäläismies STT:lle: Valtion median toimittajat irtisanoutuvat ja tehtaat lakkoilevat historiallisessa protestiliikkeessä Valko-Venäjällä

Presidentti Trumpin yllätysilmoitus: Israel ja Arabiemiraatit sopivat suhteidensa normalisoimisesta

Ranska lisäsi sotilasvoimaansa Välimerellä Kreikan ja Turkin kiistelyn takia

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.