Kolme otettu kiinni Ruotsin autopalojen vuoksi, muita etsitään

Ruotsin poliisi on ottanut kiinni yhteensä kolme ihmistä epäiltyinä osallisuudesta autojen tuhopolttoihin Ruotsissa. Yksi kiinniotto tapahtui Turkissa keskiviikkona. Alle parikymppinen mies oli poliisin mukaan määrä palauttaa Ruotsiin samana päivänä.

Kaksi muuta otettiin kiinni Göteborgin Frölundassa tiistaina. Poliisi jatkaa myös muiden mahdollisten syyllisten etsintöjä.

Etelä-Ruotsissa sytytettiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä palamaan neljä autoa. On epäselvää, liittyvätkö palot aiempiin massapolttoihin. Maanantain ja tiistain välisenä yönä Ruotsissa poltettiin lähes 100 autoa.

Poliisi ei ole löytänyt todisteita siitä, että jokin tietty ryhmä olisi suunnitellut ja koordinoinut poltot. Poliisi kuitenkin uskoo, että useat epäillyt olivat toisiinsa yhteydessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ulkomaat

Trumpin entinen neuvonantaja Roger Stone sai yli kolmen vuoden tuomion – presidentti tviittasi taas apurinsa tueksi, tuleeko armahdus?

Koronavirustartuntojen määrä laskee Kiinassa, mutta kuolemien määrä ulkomailla kasvaa – Etelä-Korea ilmoitti ensimmäisestä kuolleesta

YK: 170  000 taisteluja paennutta ihmistä elää taivasalla Luoteis-Syyriassa – paenneita yhteensä liki miljoona

Ruotsalainen säätiö perusti palkinnon – kaksi miljoonaa dollaria kestäville ruokaratkaisuille joka vuosi

Etelä-Sudanin sisällissodan osapuolet yrittävät jälleen muodostaa yhteishallinnon – sanooko kolmas kerta toden?

Saksan liittokansleri Merkel Hallen väkivallanteon jälkeen: Rasismin ja vihan myrkky on johtanut jo liian moneen rikokseen – suomalaistutkija arvioi epäillyn toimineen yksin

Ensi kertaa vaaliväittelyyn osallistunut Michael Bloomberg sai vastaehdokkailtaan täyslaidallisen – voiko Trumpin voittaa "toinen ylimielinen miljardööri"?

Saksassa äärioikeistopuolue jakoi rasistiseksi koettua värityskirjaa – poliisi tutkii vihanlietsontavalitusta

Japanilaismedia: Kaksi risteilyaluksella koronavirustartunnan saanutta ihmistä on kuollut

Trumpin entinen neuvonantaja ja "likainen huijari" Roger Stone saa tänään rangaistuksen, josta nousi jo etukäteen poliittinen myrsky

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.