Kypros houkuttelee golfareita aurinkoon

Välimerellä sijaitseva Kypros pyrkii yhdeksi Euroopan tärkeimmistä golfkohteista. Uusia huippuluokan golfkenttiä avataan jatkuvasti, Kyproksen matkailutoimisto kehuu.

Uusin on Elea Golf Club, 18-reikäinen mestaruustason kenttä, jonka suunnittelusta on vastannut golflegenda Nick Faldo. Elea on Kyproksen neljäs golfkenttä.

Elea Golf Club avattiin virallisesti syksyllä, ja se houkuttelee golfaajia ympäri maailmaa. Yksi maailman suurimmista golfsivustoista www.golf.com valitsi hiljattain Elean vuoden 2010 uusien golfkenttien kymmenen kärkeen.

Kyproksella voi pelata golfia ympäri vuoden. Ilmasto on miellyttävä koko vuoden ajan, ja saarella paistaa aurinko jopa 330 päivää vuodessa.

Elea on muiden saaren golfkenttien tapaan lähellä saaren länsirannikolla sijaitsevaa satamakaupunki Pafosta. Tällä hetkellä rakennetaan myös uutta kenttää Larnakaan noin 1,5 tunnin automatkan päähän Pafoksesta itään.

Kyproksen tunnetuin kenttä on Aphrodite Hills, Pafoksesta itään sijaitseva mestaruustason kenttä. Kenttä on lähellä paikkaa, jossa rakkauden jumalatar Afrodite nousi tarun mukaan merestä. Aphrodite Hills -kentän yhteydessä on ylellinen Intercontinental-hotelli.

Saaren kaksi muuta golfkenttää ovat keskivaikeat Secret Valley ja Minthis Hills, jotka sopivat matkailutoimiston mukaan hyvin harrastelijoille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.