Lehti: Nainen jätti miehensä 28 yhteisen vuoden jälkeen kuultuaan syövästään

Lontoolainen taideopettajana työskennellyt Annabel Nnochiri kuuli vuonna 2012 ikävän uutisen. Lääkärit löysivät hänen lonkastaan kasvaimen, ja Nnochirille annettiin elinaikaa kaksi ja puoli vuotta.

Uutisen kuultuaan Nnochiri päätti jättää aviomiehensä, jonka kanssa liittoa oli kestänyt 28 vuotta.

– Meillä oli hyvä elämä yhdessä, mutta tunsin oloni kahlituksia ja halusin vapautta, Nnochiri kertoo Daily Mail -lehden haastattelussa.

– Luulin, että minulla on kaksi ja puoli vuotta jäljellä, enkä halunnut vain olla kotona ja tehdä joka päivä illallista.

Nnochiri, joka aikaisemmin sairasti rintasyövän, kysyi tuolloin 19-vuotiaalta pojaltaan ja 16-vuotiaalta tyttäreltään lupaa lähteä toteuttamaan itseään. Lapset hyväksyivät äidin ajatuksen.

– Jos lapset eivät olisi hyväksyneet suunnitelmaani, en olisi toteuttanut sitä. Mutta molempien mielestä olin onnellisempi jos lähtisin.

Nnochiri muun muassa hommasi itselleen toisen asunnon, aloitti salsatunnit ja matkusti ympäri maailmaa. Tällä hetkellä hän on onnellinen elämäänsä, ja ennusteestaan huolimatta elää täyttä elämää.

– Jos en olisi sairastanut syöpää, olisin tylsä ihminen. Mutta sairauden vuoksi olen tullut paljon rohkeammaksi vanhahksi naiseksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.