Lehti: Trump ihmetteli työn määrää - Obama ohjaa normaalia enemmän

Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi valitun Donald Trumpin silmät avautuivat ainakin yhdellä tavalla, kun hän tapasi viime viikon torstaina istuvan presidentin Barack Obaman ja keskusteli vallanvaihdosta hänen kanssaan.

Independentin lähteiden mukaan Trump oli hämmästellyt tapaamisen jälkeen siitä, kuinka paljon Yhdysvaltain presidentillä on velvollisuuksia ja työtä. Lehti viittaa myös Wall Street Journaliin, jonka mukaan Trump oli yllättynyt siitä, mitä kaikkea hän joutuu tekemään.

Trumpille yllätys oli ollut myös se, että hän joutuu korvaamaan vallanvaihdon yhteydessä koko presidentin henkilökunnan.

Trump on Yhdysvaltojen ensimmäinen presidentti, joka nousee maan johtoon ilman minkäänlaista poliittista kokemusta. Independentin mukaan Obaman uskotaan opastavan Trumpia enemmän kuin presidentin vallanvaihdossa yleensä on tehty.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Trumpin päätös löi monet ällikällä: "On helppo nähdä, miksi Klu Klux Klan pitää Trumpia johtajanaan"

Uusimmat

Ulkomaat

Erdoganin allekirjoittamalla säädöksellä Hagia Sofia muuttuu museosta moskeijaksi – ensimmäinen muslimien rukoushetki on parin viikon kuluttua

Hollanti vie Venäjän Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen matkustajakoneen alas ampumisen takia

Ruotsin entinen suurlähettiläs vapautettiin syytteistä – epäiltiin valtion turvallisuuden vaarantamisesta

Media: Iranissa jälleen mystinen räjähdys sotilaskohteiden lähellä

Egypti ja Etiopia hakevat kiivaasti ratkaisua vuosien kiistaan Niilin vesistä – Egypti pelkää vesiensä loppumista ja sanoo kiistan olevan maalle "elämän ja kuoleman" kysymys

Yhdysvallat rankaisee korkea-arvoisia kiinalaisviranomaisia uiguureihin kohdistuneista ihmisoikeusloukkauksista – Kiina vastaa samalla mitalla takaisin

Trumpin ex-asianajaja passitettiin takaisin vankilaan – rikkoi kotiarestin sääntöjä

Yhdysvalloissa koronatartuntojen määrä nousee edelleen rajusti – vuorokaudessa yli 65  000 uutta tartuntaa

Saksan valtion viestinnässä työskennellyttä miestä epäillään Egyptin vakoojaksi

New Yorkin syyttäjällä on oikeus saada Trumpin talous- ja verotiedot käyttöönsä, päätti korkein oikeus – "Kyllä tämä oli Trumpin kannalta huono päivä"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.