Lehti: Turkin jättimäinen pidätysoperaatio Isisiä vastaan jatkuu

Turkki on tänään pidättänyt yli 540 Isis-yhteyksistä epäiltyä ratsioissa eri puolilla maata, kertoo turkkilaislehti Hürriyet.

Yli viidellätoista paikkakunnalla tänään alkaneet ratsiat epäiltyjen terroristien asuntoihin jatkuvat. Pidätettyjen lukumäärän odotetaan nousevan edelleen.

Huomattava osa pidätetyistä on ulkomaiden kansalaisia. Ratsioiden yhteydessä ihmisiä on määrätty myös maasta karkotettaviksi.

Turkin media on julkaissut valokuvia, joissa poliisi taluttaa kädet nippusiteillä selän taakse sidottuja miehiä poliisiautoihin.

Sekä Izmirissä että Adanassa pidätettyjä epäillään terrori-iskujen suunnittelemisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ulkomaat

Erdoganin allekirjoittamalla säädöksellä Hagia Sofia muuttuu museosta moskeijaksi – ensimmäinen muslimien rukoushetki on parin viikon kuluttua

Hollanti vie Venäjän Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen matkustajakoneen alas ampumisen takia

Ruotsin entinen suurlähettiläs vapautettiin syytteistä – epäiltiin valtion turvallisuuden vaarantamisesta

Media: Iranissa jälleen mystinen räjähdys sotilaskohteiden lähellä

Egypti ja Etiopia hakevat kiivaasti ratkaisua vuosien kiistaan Niilin vesistä – Egypti pelkää vesiensä loppumista ja sanoo kiistan olevan maalle "elämän ja kuoleman" kysymys

Yhdysvallat rankaisee korkea-arvoisia kiinalaisviranomaisia uiguureihin kohdistuneista ihmisoikeusloukkauksista – Kiina vastaa samalla mitalla takaisin

Trumpin ex-asianajaja passitettiin takaisin vankilaan – rikkoi kotiarestin sääntöjä

Yhdysvalloissa koronatartuntojen määrä nousee edelleen rajusti – vuorokaudessa yli 65  000 uutta tartuntaa

Saksan valtion viestinnässä työskennellyttä miestä epäillään Egyptin vakoojaksi

New Yorkin syyttäjällä on oikeus saada Trumpin talous- ja verotiedot käyttöönsä, päätti korkein oikeus – "Kyllä tämä oli Trumpin kannalta huono päivä"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.