Manchesterin iskun uhreja muistetaan konsertilla – lavalla Ariana Grande ja liuta muita tähtiä

Yhdysvaltalaisen poptähden Ariana Granden on määrä kavuta tänään Manchesterissä uudelleen esiintymislavalle. Hän on yksi tähdistä, jotka ovat mukana Manchesterin pommi-iskun uhrien muistoksi järjestettävässä konsertissa.

Tuhoisa itsemurhaisku tapahtui Granden konserttipaikan ulkopuolella 22. toukokuuta. Iskussa kuoli 22 ihmistä ja toistasataa haavoittui.

Hyväntekeväisyyskonserttiin ovat lupautuneet mukaan myös mm. Robbie Williams, Black Eyed Peas, Katy Perry, Coldplay, Justin Bieber, Pharrell Williams, Miley Cyrus, Take That ja Usher.

Uusi isku vavisutti Britanniaa vain tunteja ennen konserttia

Alle vuorokausi ennen muistokonserttia Britanniassa tapahtui uusi, epäilty terrori-isku. Lontoon keskustan London Bridge -sillalla pakettiauto ajoi ihmisten päälle iltakymmeneltä. Pian sen jälkeen poliisi hälytettiin läheiselle Borough Market -torialueelle, jossa oli tapahtunut puukotuksia. Iskuissa on ensitietojen mukaan kuollut kuusi ihmistä. Poliisi on kertonut ampuneensa kolme miestä, joita epäillään osallisuudesta iskuihin.

Ariana Grande tviittasi iskujen jälkeen rukoilevansa Lontoon puolesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ulkomaat

Uuden-Seelannin joukot ovat saaneet noudettua kuusi ruumista purkautumisherkältä tulivuorelta

Voittoisa Johnson lupaa Britannian eroavan EU:sta tammikuun loppuun mennessä – sää viivästyttää Britannian viimeisen parlamenttipaikan varmistumista

Yhdysvaltain kongressi tunnusti armenialaisten kansanmurhan

Syyttäjä epäilee Jersey Cityn ampumavälikohtauksen motiivia antisemitistiseksi

Britannia jännittää konservatiivien enemmistöä historiallisissa brexit-vaaleissa

Asiantuntija: Israelissa ollaan poliittisessa umpikujassa, josta ei päästä eteenpäin – "Takana ovat sekä järjestelmän rakenteelliset ongelmat että Netanjahun asema"

Venäjän ainoalla lentotukialuksella syttyi tulipalo – Amiraali Kuznetsov on ollut jo pitkään korjattavana Murmanskissa

Venäjä karkottaa kaksi saksalaisdiplomaattia vastavetona Saksan tekemille karkotuksille, Berliini varoitti mahdollisista lisätoimista

Zelenskyin tähdittämästä komediasarjasta leikattiin Putinia koskeva vitsi pois Venäjällä

Onnellisuus-29ideologiastaan tunnettu Bhutan saa tuloja vesivoimasta ja turismista – hyvinvointi jakautuu yhä epätasaisesti

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.