Obamat ryhtyvät Netflix-tuottajiksi

Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama ja Michelle Obama ovat solmineet sopimuksen suoratoistopalvelu Netflixin kanssa. Obamat ryhtyvät tuottamaan Netflixille ohjelmia, jotka tulevat tarjolle Netflixin palvelussa kaikkialla maailmassa.

Yhtiö ei vielä kerro tarkemmin pariskunnan tulevista tuotannoista. Luvassa voi olla niin elokuvia, tv-sarjoja, dokumentteja kuin tosi-tv-ohjelmia. Tiedotteessa ei kerrottu, paljonko Netflix maksaa uusille yhteistyökumppaneilleen.

Obamat olivat jo aiemmin perustaneet Higher Ground -tuotantoyhtiön.

New York Timesin mukaan entinen presidentti on kertonut yhteistyökumppaneilleen, ettei hän aio käyttää Netflix-tuotantojaan käydäkseen poliittista kampanjaa istuvaa presidentti Donald Trumpia tai tätä tukevia konservatiivisia tiedotusvälineitä vastaan.

Barack Obama on pitänyt pääosin matalaa profiilia siitä lähtien kun hän jätti Valkoisen talon puolitoista vuotta sitten.

– Michelle ja minä toivomme, että voimme kasvattaa ja kuratoida lahjakkaita, innostavia, luovia ääniä, jotka voivat edistää empatiaa ja yhteisymmärrystä ihmisten välillä, Barack Obama visioi Netflixin tiedotteessa.

Netflixillä on asiakkainaan 125 miljoonaa taloutta 190 maassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.