Sisilian tulvauhrien määrä nousi 12:een – samasta suvusta kuoli yhdeksän

Italiassa Sisilian saaren tulvauhrien määrä on noussut 12:een. Uhrimäärä nousi, kun mies ja nainen löydettiin kuolleina autostaan saaren lounaisrannikolla Agrigenten kylässä.

Sisilian tulvauhreiksi joutuivat myös yhdeksän sukulaista. He olivat asuintalossa, joka jäi tulvaveden alle. Kuolleiden joukossa oli 1-, 3- ja 15-vuotiaat lapset. Uutistoimisto Ansan mukaan hukkuneet olivat sukua keskenään.

Vicarissa Palermon seudulla löydettiin kuolleena autostaan 44-vuotias mies, jonka autossa ollutta ystävää ei ole löydetty. Kateissa on myös Corleonen seudulla sairaalaan yrittänyt lääkäri, joka oli joutunut myrskyn vuoksi jättämään autonsa.
Yhteensä Italian myrskyissä on kuollut tällä viikolla 30 ihmistä. Ihmisiä on kuollut muun muassa kaatuneiden puiden aiheuttamissa onnettomuuksissa eri puolilla maata.

Myrskyt ovat aiheuttaneet myös jättimäiset taloudelliset vahingot ja suurta tuhoa ympäristölle.
Sään ennustetaan jatkuvan sateisena osassa Italiaa myös ensi viikolla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ulkomaat

Koronavirustartuntojen määrä laskee Kiinassa, mutta kuolemien määrä ulkomailla kasvaa – Etelä-Korea ilmoitti ensimmäisestä kuolleesta

YK: 170  000 taisteluja paennutta ihmistä elää taivasalla Luoteis-Syyriassa – paenneita yhteensä liki miljoona

Ruotsalainen säätiö perusti palkinnon – kaksi miljoonaa dollaria kestäville ruokaratkaisuille joka vuosi

Etelä-Sudanin sisällissodan osapuolet yrittävät jälleen muodostaa yhteishallinnon – sanooko kolmas kerta toden?

Saksan liittokansleri Merkel Hallen väkivallanteon jälkeen: Rasismin ja vihan myrkky on johtanut jo liian moneen rikokseen – suomalaistutkija arvioi epäillyn toimineen yksin

Ensi kertaa vaaliväittelyyn osallistunut Michael Bloomberg sai vastaehdokkailtaan täyslaidallisen – voiko Trumpin voittaa "toinen ylimielinen miljardööri"?

Saksassa äärioikeistopuolue jakoi rasistiseksi koettua värityskirjaa – poliisi tutkii vihanlietsontavalitusta

Japanilaismedia: Kaksi risteilyaluksella koronavirustartunnan saanutta ihmistä on kuollut

Trumpin entinen neuvonantaja ja "likainen huijari" Roger Stone saa tänään rangaistuksen, josta nousi jo etukäteen poliittinen myrsky

Mediat: Trump lupasi Assangelle armahduksen, jos tämä vannoo Venäjän osattomuutta tietovuotoon

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.