Stormy Daniels CBS:llä: Minua vaadittiin väkivallan uhalla vaikenemaan suhteesta Trumpiin

Stormy Daniels -nimellä tunnettu aikuisviihdetähti Stephanie Clifford kertoo, että häntä uhkailtiin väkivallalla vuonna 2011, kun hän oli aikeissa paljastaa salasuhteensa Yhdysvaltain nykyiseen presidenttiin Donald Trumpiin.

Clifford kertoo CBS:n 60 Minutes -ohjelmassa, että hän oli parkkipaikalla imeväisikäisen tyttärensä kanssa, kun paikalle tullut mies käski häntä jättämään Trumpin rauhaan. Sen jälkeen mies oli katsonut Cliffordin tytärtä ja sanonut: "Onpa pieni kaunis tyttö, olisi harmi, jos hänen äidilleen tapahtuisi jotain".

Daniels kertoo ohjelmassa harrastaneensa Trumpin kanssa kerran suojaamatonta seksiä vuonna 2006. Trump meni naimisiin nykyisen vaimonsa Melania Trumpin kanssa vuonna 2005, ja heillä on vuonna 2006 syntynyt poika.

Donald Trump on kiistänyt väitteet suhteesta.

 

"Hän tietää, että puhun totta"

 

Clifford painottaa, ettei koe olevansa uhri tai osa häirinnänvastaista Me too -liikettä. Hän kertoo tuoneensa asian julkisuuteen, sillä hän haluaa, ettei häntä pidetä valehtelijana. Cliffordilta myös kysyttiin, mitä hän haluaa sanoa Donald Trumpille, jos presidentti katsoo ohjelmaa.

– Hän tietää, että puhun totta, Clifford vastasi.

Clifford vastaanotti 130  000 dollaria Trumpin asianajajalta osana vaitiolosopimusta, joka tehtiin hieman ennen vuoden 2016 presidentinvaaleja. Clifford on hakenut sopimuksen mitätöintiä, sillä siinä ei ole Donald Trumpin allekirjoitusta.

Clifford kertoo CBS:n haastattelussa allekirjoittaneensa sopimuksen, sillä häntä painostettiin, kertoo muun muassa Washington Post. Cliffordin mukaan hänen entinen asianajajansa ja yritysneuvojansa saivat asian kuulostamaan siltä, ettei muita vaihtoehtoja ollut.

Cliffordin mukaan sopimusta allekirjoittaessa ei enää ollut uhkaa väkivallasta, mutta hän oli huolissaan muista seurauksista. Cliffordille oli sanottu, että "he voivat tehdä elämästäsi helvettiä monia eri tavoin".

Clifford kertoo, ettei ole varma keitä "heillä" tarkoitettiin.

– Uskon, että Michael Cohenia.

Cohen on Trumpin asianajaja, ja hän on sanonut aiemmin Politico-lehdelle, ettei ole koskaan millään tavalla uhkaillut Cliffordia.

 

Trumpin edustajien mukaan Trump ei ollut tietoinen maksuista

 

Clifford esiintyi CBS:llä vain muutama päivä sen jälkeen, kun Playboy-tähti Karen McDougal kertoi CNN:lle, että hänellä oli suhde Trumpiin vuosina 2006–2007. Myös hän on kertonut, että hänet maksettiin hiljaiseksi ennen vuoden 2016 presidentinvaaleja.

Trumpin edustajat ovat kiistäneet, että Trumpilla olisi ollut salasuhteita. Edustajien mukaan Trump ei ole myöskään ollut tietoinen mistään maksuista.