Takaa-ajaja kertoo ampujan viimeisistä hetkistä

Kaksi paikallista asukasta jahtasi Teksasin kirkkoampujaa tämän paetessa tekopaikalta. Ainakin 26 ihmistä kuoli, kun aseistautunut mies käveli sisään baptistikirkkoon kesken jumalanpalveluksen ja avasi tulen kohti seurakuntalaisia Sutherland Springsissä Teksasissa lähellä San Antoniota.

KSAT-televisiokanavan haastattelema Johnnie Langendorff kertoo olleensa ajamassa kirkon ohi, kun hän huomasi aseistautuneen miehen pakenevan paikalta toinen mies perässään.

Kirkon naapurissa asuva mies oli ampunut ammuskelijaa takaisin, jolloin epäilty ampuja pudotti aseensa ja lähti pakoon. Naapuri seurasi häntä ase kädessä nousten Langendorffin auton kyytiin ja pyytäen apua takaa-ajoon.

Miehet ajoivat perässä, kun ampuja pakeni kovaa vauhtia paikalta valtatietä pitkin. Samaan aikaan poliisit olivat matkalla vastakkaiseen suuntaan kirkolle.

Langendorffin mukaan ampuja menetti lopulta ajoneuvonsa hallinnan ja kolaroi. Hän kertoo mukaansa nousseen miehen kävelleen tämän jälkeen aseen kanssa ampujan autolle. Langendorffin mukaan ampuja ei ollut tässä vaiheessa enää liikkunut. Miehet vartioivat ampujaa, kunnes poliisi saapui paikalle 5-7 minuuttia myöhemmin.

Ampuja kuoli, mutta toistaiseksi on epäselvää menettikö hän henkensä kolarissa, ampuiko hän itsensä vai kuoliko hän häntä jahdanneen paikallisen asukkaan luoteihin.

Lähde: AP

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

USA:ssa ainakin 26 kuollut verilölyssä kirkossa – Epäilty oli median mukaan saanut potkut ilmavoimista