Vesipuisto tyhjennettiin Ruotsissa hirvenvasan vuoksi

Ronnebyssä Etelä-Ruotsissa tyhjennettiin sunnuntaina vesipuisto sinne eksyneen hirvenvasan vuoksi.

Vesipuiston johtajan Peter Nilssonin mukaan kaksi tainnutusnuolilla varustautunutta metsästäjää kutsuttiin paikalle ja vesipuiston vieraat joutuivat poistumaan.

– Heidän on täytynyt kaikkien lähteä, koska hirvi oli niin stressaantunut, Nilsson sanoo.

Hälytys hirvestä poliisille tuli kello 15:n aikaan.

Expressenille puhunut Annica Filipsson kertoi juuri tulleensa paikalle, kun hänelle kerrottiin, että puisto tyhjennetään.

– He kertoivat, että hirvi on hypännyt aidan yli. Puhuin naisen kanssa, joka makasi ja otti aurinkoa paikan vieressä, johon hirvi hyppäsi, Filipsson kertoi lehdelle.

Tilanteen ratkaisemiseksi pohdittiin jo hirven ampumista, ja metsästäjät, eläinlääkäri ja henkilökuntaa kokoontuivat paikalle. Eläin kuitenkin hyppäsi uudelleen 1,8-metrisen aidan yli ja katosi metsään. Vasaa ei ollut tarkoitus enää etsiä. Vesipuisto avattiin jo puoli kuuden maissa uudelleen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ulkomaat

Britannia jännittää konservatiivien enemmistöä historiallisissa brexit-vaaleissa

Asiantuntija: Israelissa ollaan poliittisessa umpikujassa, josta ei päästä eteenpäin – "Takana ovat sekä järjestelmän rakenteelliset ongelmat että Netanjahun asema"

Venäjän ainoalla lentotukialuksella syttyi tulipalo – Amiraali Kuznetsov on ollut jo pitkään korjattavana Murmanskissa

Venäjä karkottaa kaksi saksalaisdiplomaattia vastavetona Saksan tekemille karkotuksille, Berliini varoitti mahdollisista lisätoimista

Zelenskyin tähdittämästä komediasarjasta leikattiin Putinia koskeva vitsi pois Venäjällä

Onnellisuus-29ideologiastaan tunnettu Bhutan saa tuloja vesivoimasta ja turismista – hyvinvointi jakautuu yhä epätasaisesti

Merestä löydetyt osat kuuluvat kadonneeseen chileläiskoneeseen

Harvey Weinstein päässyt 25 miljoonan dollarin sopuun häntä seksuaalirikoksista syyttävien kanssa – sopimus vapauttaisi Hollywood-mogulin lähes kaikista syytöksistä

Äänestys alkoi Britanniassa – "Kuvitelkaa, kuinka ihanaa olisi istua kalkkunaillalliselle tänä jouluna brexit ratkaistuna"

Määräaika paukkui – Israeliin kolmannet vaalit vuoden sisään

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.