Myös KalPan pelaajat suostuvat palkkaleikkauksiin

KalPa-pelaaja Tommi Jokisen mukaan "oli heti selvää että jokainen jätkä on mukana näissä talkoissa". Paula Pohjamo

Outi Poikonen

Kuopion Palloseura Oy:n tavoin KalPa Hockey Oy ilmoitti tiistaina, että se leikkaa sekä pelaajiensa että valmentajiensa palkkoja koronavirusrajoitusten aiheuttamien taloudellisten tappioiden johdosta.

KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksmankertoo seuran verkkosivuilla neuvotteluiden sujuneen hyvin. Saksmanin mukaan pelaajat yhdessä valmennuksen kanssa olivat hyvin ymmärtäväisiä.

– Olemme tyytyväisiä, että saimme asiat sovittua pelaajien ja valmentajien kanssa. Meille organisaationa oli tärkeää, että saimme koko henkilökunnan tähän sopeutukseen mukaan. Meidän osalta nyt tarpeelliset sopeutukset on saatu tehtyä, joten nyt pääsemme suuntaamaan ajatukset tulevaisuuden rakentamiseen, Saksman kuvailee seuran sivuilla.

Pelaajia neuvotteluissa edusti Tommi Jokinen, joka oli tyytyväinen päätökseen.

– Neuvottelut sujuivat todella mutkattomasti. Seura piti pelaajistoa koko ajan tietoisena siitä, missä mennään ja pelattiin niin sanotusti avoimin kortein, Jokinen sanoo.

Jokisen mukaan "oli heti selvää että jokainen jätkä on mukana näissä talkoissa".

– Tässä rakennetaan tulevaisuutta ja meidän kaikkien yhteistä juttua.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut