Kontiolahden ampumahiihdon maailmancup käynnisti "tukipaketin" keräämisen

STT

Kontiolahdella viikko sitten järjestetty ampumahiihdon maailmancupin viikonloppu kisattiin koronaviruksen vuoksi tyhjien katsomoiden edessä ja lopulta myös typistetyllä ohjelmalla. Kisajärjestäjä jäi ilman lipunmyyntituloja, joiden määräksi se oli etukäteen arvioinut noin 400  000 euroa.

Nyt Kontiolahden Urheilijat käynnisti tukipaketin keräämisen ja myy #SupportKontiolahti-tuotteita. Samalla seura kertoi myös aloittavansa ennakkolippujen palauttamisen. Lipun etukäteen lunastaneilla on myös mahdollisuus siirtää lippu ensi kauden kilpailuun tai jättää rahasumma seuran tukemiseen vaikeassa tilanteessa.

Koronaviruksen aiheuttamat yleisökiellot puraisivat ankarasti lippukassoja muissakin lajeissa ja eri lajien seurat ovat käynnistäneet tukikampanjoita.

Esimerkiksi jääkiekkoliigassa KooKoo myy playoffs-tukituotteita, ja SaiPa kertoi katsojien mahdollisuudesta jättää runkosarjan viimeisen ottelun ennakkolippujen rahat sisään seuraan. SaiPan piti kohdata viikko sitten runkosarjan viimeisessä pelissä Pelicans, mutta liigakausi lopetettiin kesken edellisenä päivänä.

Ottelu olisi ollut SaiPa-ikoni Ville Kohon jäähyväisottelu, johon oli myyty 4  250 ennakkolippua. Katsojat voivat halutessaan jättää rahansa seuralle, joka käyttää rahat juniorityöhönsä.

Jääkiekkoliigassa yt-neuvotteluista ovat kertoneet Pelicans, Lukko ja JYP. Perjantaina Suomen hiihtoliitto kertoi yt-neuvotteluiden aloittamisesta.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut