Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savon Sanomat 115 vuotta – Lue Juhlalehti!

KuPSin tositelevisio-ohjelman valmentajakolmikko on nimekäs nippu jalkapalloammattilaisia

Kuopion Palloseuraan uutta huippupelaajaa rekrytoivan tositelevisio-ohjelman PlayOffin osallistujien valmennuksesta vastaa nimekäs kolmikko: Keith Armstrong, Marianne Miettinen ja Pekka Lagerblom.

KuPS tuli Armstrongille tutuksi jo menneellä mestaruuskaudella, kun konkarivalmentaja liittyi Jani Honkavaaran valmennustiimiin keväällä.

Miettinen taas toimii Suomen tyttömaajoukkueiden päävalmentajana. Lisäksi hän on tullut tutuksi Ylen jalkapallokommentaattorina muun muassa arvokisojen aikana.

37-vuotias Lagerblom puolestaan on entinen ammattilaispelaaja, joka lopetti uransa viime kaudella. Lagerblomin pitkän uran huippuhetket osuivat keväällä 2004, kun lahtelaislähtöinen pelaaja voitti Werder Bremenin riveissä Bundesliigan mestaruuden ja Saksan cupin.

PlayOffinvalmentajakolmikko vastaa pelaajien harjoittelusta ja kehityksestä. He toimivat myös neuvonantajina KuPSille johdolle voittajan valinnassa.

– Ohjelman tuotannon suunnittelu on pitkällä, ja on mahtavaa, että saimme varmistettua Keken, Mariannen ja Pekan roolit osaksi ohjelmaa. Heidän merkityksensä sisällössä tulee olemaan suuri. Myös pelaajacasting on käynyt kuumana. Meille on tullut toista sataa hakemusta, ja mukana on laatupelaajia, ohjelman juontaja ja tuottaja Sebastian Sorsa toteaa tiedotteessa.

Ohjelman voittajaa odottaa 100 000 euron arvoinen pelaajasopimus. PlayOff alkaa Nelosella ensi helmikuusta alkaen.