Sveitsiläismedia: Potkut uhkaavat Luganoa valmentavaa Sami Kapasta

Sveitsiläismedian mukaan Sami Kapasen on saatava Luganon kurssi kääntymään nopeasti. Juha Poutanen

Kari Haavisto

Kuluvaksi kaudeksi sveitsiläisen suureseuran Luganon valmentajaksi käkikellomaan A-liigaan siirtynyt KalPan omistaja Sami Kapanen on sveitsiläismedian mukaan tukalassa tilanteessa.

Verkkosivusto Sport.chkertoo Kapasen saavan potkut, ellei joukkueen kurssi käännyt nopeasti.

Kapasen luotsaama Lugano on voittanut kymmenestä edellisestä pelistään ainoastaan yhden. Lugano kukisti puolitoista viikkoa sitten Rapperswilin maalein 5–1.

Lugano on tällä hetkellä Sveitsin 12 joukkueen A-liigassa kolmanneksi viimeisenä. Matkaa pudotuspeliviivan päälle on neljä pistettä, ja kahdeksantena oleva Fribourg on pelannut kaksi ottelua Luganoa vähemmän.

Sport.ch:nmukaan Kapanen saa lähtöpassit, ellei Lugano voita tiistaina Fribourgia tai perjantaina HC Langnauta. Lugano pelaa molemmat ottelunsa vieraissa.

Verkkosivuston kanssa samoilla linjoilla on luganolaislehti Corrieredel Ticino. Sen mukaan kaksi tappiota seuraavista peleistä tuo potkut suomalaisluotsille.

Lugano yrittää saada käännettä aikaan myös uusien pelaajien avulla.

Viime kaudella viisi ottelua Mestiksessä Iisalmen Peli-Karhuissa pelannut maalivahti Dennis Saikkonen on liittynyt seurassa kaksi viikkoa koeajalla. Saikkonen ei ole alkukaudella pelannut missään. Lugano hakee vahvistusta myös hyökkäykseensä.

Kapasen valmentamassa joukkueessa pelaa suomalaisista hyökkääjä Jani Lajunen.

Kapasen tukalasta tilanteesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.