KalPan A-juniorit hävisivät Tampereella HPK:lle – Savon Sanomat näyttää KalPan nuorten sunnuntain ottelun suorana verkkosivuillaan

Arkistokuva Juha Poutanen

Akseli Vanhala

KalPan A-juniorit kokivat perjantaina Tampereella tappion luvuin 0–3 HPK:n alle 20-vuotiaita vastaan. Valmentaja Iiro Maukonen kertoo, että lopputuloksesta huolimatta KalPa pelasi hyvän pelin.

– Vastustaja oli maalipaikoissa tehokkaampi. Me emme pystyneet omia maalipaikkojamme hyödyntämään. Peli oli hyvin tasainen.

Maukonen kertoo, että joukkue on parantanut peliään vaikean alkukauden jälkeen, ja joukkue on alkanut saada tulosta aikaan.

– Pelaajilla on ollut hyvä kasvu.

Sunnuntain ottelusta Maukonen odottaa tasaista, mutta erilaista kuin aiemmista otteluista, koska Tappara puolustaa keskialuetta hyvin tiiviisti.

– Siihen meidän pitää löytää lääkkeet. Siinä mielessä vastaan tulee erilainen joukkue.

Savon Sanomat näyttää sunnuntain KalPan A-junioreiden Tappara-ottelun. Ottelu alkaa kello 13.30, ja sitä voi katsoa, jos on Savon Sanomien verkkolehden tilaaja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.