Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tahkon Länsirinteiden parkit uudistetaan tälle kaudelle

Tahkon, Kasurilan ja Vuokatin hiihtokeskuksia pyörittävä SkiOne.fi syventää yhteistyötä saksalaisen Schneesternin kanssa. Maailmalla tunnetun tiimin suunnittelemasta parkkiuudistuksesta päästään nautiskelemaan jo tulevalla hiihtokaudella.

Tahkolla parkkiuudistus näkyy ensimmäisenä aiemmin Jukulautastriittinä tunnetussa rinteessä, joka vaihtaa nimeään Tahko Freestyle Parkiksi. Uusi parkki on tavoitteena saada auki joulukuun aikana. Toisena, alustavasti arvioiden tammikuun aikana, avautuu aloittelijaystävälliseen ja sompahissillä varustettuun Lännen Helppo -rinteeseen sijoittuva Tahko Kids Slopestyle -alue.

Nyt tehtävät Länsirinteiden parkkiuudistukset ovat ensimmäisen vaiheen toimenpiteitä, jossa Tahkolle luodaan monipuoliset olosuhteet lasten ja aloittavien freestyle-laskijoiden harrastamiselle.

SkiOnen ja Schneesternin yhteistyö jatkuu myös tulevina vuosina. Tarkoituksena on rakentaa joka talvelle jotain uutta ja elämyksellistä, ja jatkossa Tahkolla tullaan panostamaan myös kokeneempien harrastajien viihtyvyyteen, sillä Schneesternin lumesta suunnittelemaa käsityötä on tulevaisuudessa tarjolla myös Tahkon eturinteillä.

Uudistuksen taustalla kokeneita nimiä

Vuodesta 1999 saakka toiminut Schneestern tunnetaan erityisesti snow park-, slopestyle- ja big air - toteutuksistaan. Yrityksen käsialaa ovat muun muassa Etelä-Korean talviolympialaisten big air ja slopestyle.

– Missiomme on tuoda action-urheilu marginaalista jokaisen ulottuville. Olemme tehneet työtä päivittäin tavoitteemme eteen vuodesta 1999 lähtien niin työpöytiemme äärellä ja työpajoissa kuin vuorilla ja rakennustyömaillakin. Haluamme tehdä rakastamastamme urheilugenrestä turvallista sekä juurruttaa sen maailmanlaajuisesti pysyväksi osaksi yhteisöjä, Schneesternin Linda Butkus avaa ajatuksiaan.

SkiOne.fi:n ja Scheesternin yhteistyö käynnistyi jo viime talvena Vuokatissa ja tahtotilana on luoda kaikkiin kolmeen SkiOne.fi -keskukseen Freestyle Park ja Kids Slopestyle -alueet, jotka ovat keskenään paitsi sopivan erilaisia, myös vuosittain hieman uudenlaisia.