Pieni KalPa-juniori sai kunniatehtäväkseen saatella KHL-tähti Leijonien peliin

Niia Asunmaa sai kunniatehtävän KalPasta KHL:ään ja maajoukkueeseen ponnistaneen Teemu Hartikaisen kanssa. Suomen Jääkiekkoliitto/Mika Kylmäniemi

Janne Niiranen

KalPan juniorilla Niia Asunmaalla oli Karjala-turnauksessa kunniatehtävä saattaa KHL-tähti Teemu Hartikainen Tshekki-ottelun alkuseremonioihin. 09-ikäluokan pelaaja pääsi myös tapaamaan KalPa-kasvatin ja yhteiskuvaan hänen kanssaan.

Jääkiekkoliitto aloitti vuonna 2007 perinteen, jossa maajoukkuepelaajien lähtöseurojen juniorit pääsevät tapaamaan pelaajat ja luistelemaan heidän kanssaan ottelun alkuseremonioihin. Tavalla liitto haluaa kunnioittaa seurassa tehtävää juniorityön merkitystä huippujääkiekkoilun perustana.

Salavat Julajev Ufaa KHL:ssä edustava Hartikainen, 29, on tehnyt tällä kaudella 25 ottelussa tehot 8+6. Hän on joukkueensa kolmanneksi paras pistemies.

Hartikainen on kertonut, että kuluva kausi jää hänen viimeisekseen Ufan riveissä.

Joukkueellinen eri seurojen junioreita oli mukana Jääkiekkoliiton vuonna 2007 aloittamassa perinteessä. Suomen Jääkiekkoliitto/Mika Kylmäniemi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.