Kuopiolainen pienpanimo aloittaa yhteistyön Veikkausliigan kanssa

RPS:n toimitusjohtaja Samuli Huuhtanen (vas.) ja hallituksen puheenjohtaja Janne Seppälä panimon tiloissa heinäkuussa 2017. Marko Happo

Janne Niiranen

Kuopiolainen pienpanimo Rock Paper Scissors Brewing Company (RPS) on solminut yhteistyösopimuksen Suomen jalkapallon pääsarjan Veikkausliigan kanssa.

Yhteistyö pitää sisällään yhteisten markkinointitempausten lisäksi uusia tuotteita. RPS:n suunnitelmissa on muun muassa tuoda markkinoille uusi olut.

– Teemme jalkapalloon täydellisesti sopivan olutkokemuksen, sanoo RPS:n toimitusjohtaja Samuli Huuhtanen.

Veikkausliigaseurojen omiin panimosopimuksiin RPS ei halua puuttua.

– Liigaseuroilla on omat yhteistyökuvionsa panimoiden kanssa emmekä mene siihen väliin, mutta jos joku seura haluaa sen oluen ottaa, kyllä se meille käy. Tarkoitus on, että ottelutapahtuman lähellä olisi joku meidän yhteistyölravintola.

RPS:n ja Veikkausliigan yhteistyösopimus astuu voimaan välittömästi, kattaa kauden 2020 ja sisältää option seuraavasta kaudesta.

Huuhtasen ja Veikkausliigan toimitusjohtajan Timo Marjamaan mukaan kyseessä on mittavin jalkapallon pääsarjan ja pienpanimon välinen yhteistyösopimus missään päin maailmaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.