KuPS tähtää nousuun Naisten Liigaan – sai pidettyä riveissään tärkeän pelaajan

Anni-Maija Kauppila jatkaa uraansa keltamustassa paidassa. Aake Roininen

Kari Haavisto

Nousua Naisten Liigaan tavoitteleva Kuopion Palloseura on tehnyt pelaajasopimuksen Pallokissojen runkopelaajiin kuuluneen keskikenttäpelaajan Anni-Maija Kauppilan kanssa.

Urallaan B-maajoukkueessakin pelannut 23-vuotias Kauppila päätti jatkaa kotikaupungissaan, vaikka sarjataso vaihtuu Ykköseksi.

– Fiilis on hyvä. Uskon että me olemme ensi kaudella sarjan kärkipään joukkue ja kahden parhaan joukossa olisi tarkoitus olla, yli 100 naisten liigaottelua pelannut Kauppila toteaa.

Koko uransa Pallokissoissa pelanneesta Kauppilasta odotetaan KuPSin joukkueeseen tärkeää runkopelaajaa.

– Nousu on tavoitteemme. Me saamme kokoon saman joukkueen kuin viime kaudellakin, kopissa oli silloinkin hyvä henki ja on nyt myös. Pelaajat tuntevat toisensa ja se helpottaa valmistautumista uuteen kauteen. Uskon hyvään kauteen ja näillä resursseilla ei voi olla muuta tavoitetta kuin nousu, Kauppila muistuttaa.

KuPSin päävalmentaja Ollipekka Ojala on tyytyväinen kokeneen pelaajan sopimuksen johdosta.

– Kauppila on joukkueen kokeneimpia pelaajia. Hän on vahva pallollisena pelaajana kymppipaikalla vapaassa roolissa. Naisten liigassa hän on kolmen parhaan pelaajan joukossa omalla pelipaikallaan, Ojala toteaa.

Pallokissat putosi päättyneellä kaudella Naisten Liigasta. Syksyllä edustusjoukkueen toiminta siirtyi KuPSin alaisuuteen.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut