Palloliiton johtoon pyrkivä Ari Lahti lahjoittaisi puheenjohtajapalkkionsa vähävaraisille

"Ehdotan rahaston perustamista vähävaraisten lasten ja maahanmuuttajien harrastuksen tukemiseen ja lupaan lahjoittaa mahdollisen 30–40 000 euron vuotuisen puheenjohtajanpalkkioni tähän rahastoon", Ari Lahti sanoo. Juha Poutanen

Kari Haavisto

Suomen Palloliiton puheenjohtajaksi pyrkivä investointipankkiiri ja Kuopion Palloseuran omistaja Ari Lahti lupaa lahjoittaa puheenjohtajan palkkionsa vähävaraisille lapsille ja maahanmuuttajille, jos hänet valitaan Palloliiton johtoon.

Keskusteluissa esillä ollutta kokopäiväistyä puheenjohtajuutta Lahti ei kannata.

– Liitossa on hyviä ihmisiä hoitamassa päivittäisiä tehtäviä. En kannata ajatusta kokopäiväisestä puheenjohtajasta, Lahti sanoo.

– Ehdotan rahaston perustamista vähävaraisten lasten ja maahanmuuttajien harrastuksen tukemiseen ja lupaan lahjoittaa mahdollisen 30–40 000 euron vuotuisen puheenjohtajanpalkkioni tähän rahastoon, Lahti sanoo.

Lahden mukaan Palloliitto on ollut alisuorittaja sponsorimarkkinoilla.

– Jalkapallo on menettänyt elinkeinoelämän luottamuksen. Se luottamus on palautettava, sillä siellä on eniten potentiaalia tulovirtojen kehittämiseen. Uskon pystyväni osoittamaan, että Palloliitto on nykyistä uskottavampi kumppani elinkeinoelämälle.

– Sponsorirahaa on mahdollista saada merkittävästi nykyistä enemmän lajin kehittämiseen. Lupaan, että rahaa saadaan lisää nopealla aikataululla enemmän kuin yksittäisiä satoja tuhansia euroja, Lahti sanoo.

Lahti peräänkuuluttaa nykyistä parempaa yhteistyötä Palloliiton ja Veikkausliigaseurojen välille.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut