Armeijassa kiusattu pöytätennistähti voi nyt kuittailla muille

Armeijassa kiusauksen kohteeksi joutunut pöytätenniksen Suomen ykköspelaaja Benedek "Pentti" Olahvoi nyt huoletta kuittailla kiusaajilleen. Santahaminan urheilujoukoistakaan moni ei nouse olympiatason urheilijaksi kuten Olah teki viime kesänä.

– Pienen lajin edustajana on ollut melkoista taistelua. Armeijassa minua kiusattiin rankasti. Inttikaverit tuumivat, että lajini on sama kuin heittäisi kirjoja seinälle. Kun minut palkittiin armeijassa parhaana urheilijana, hyvin monet ilmaisivat voimakkaasti tyytymättömyytensä. Pääsin minä kuitenkin säbä-äijille vähän kuittailemaan Cooperin testissä, kun he jäivät jälkeen. Huutelin, että mikäs nyt on, eikö kunto riitä?

Olah juoksi lumihangessa 3 100 metriä jättäen kaikki muut taakseen. Siihen aikaan hän veti leukaa 22 kertaa.

Määrätietoinen ja urheilun rahoitusongelmien kanssa painiskellut Olahon asettanut itselleen kovia tavoitteita. Hän haluaa olympiamitalin Tokiosta vuonna 2020 ja sitä ennen haaveissa on arvometallin nappaaminen vähintään EM-kisoista. Seuraava kova tavoite on toukokuun Saksan MM-kisoissa.

– Mitalitasolle nouseminen edellyttää noin 30 000 euron kausibudjettia. Stressi muiden asioiden kuin urheilun hoitamisesta pitää saada vähenemään, Olah toteaa.

Lisää aiheesta lauantain paperilehdessä.

Lue lisää aiheesta

Mainos: K-Supermarket Portti

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut