Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Olympiamitali ei tuonut Mira Potkoselle sponsoreita

"Pitää olla itse aktiivinen", nyrkkeilijä ja olympiamitalisti Mira Potkonen sanoo.

<story-element type="paragraph"> Nyrkkeilijä ja olympiamitalisti Mira Potkonen, 36, sanoo, ettei olympiamitali ole tuonut uusia sponsoritarjouksia. Potkonen otteli pronssimitalin Rion kesäolympialaisissa.

<story-element type="paragraph"> – Sponsoririntamalla ei ole tapahtunut suurempia muutoksia, ei ole tullut tarjouksia niin sanotusti. Toki täytyy olla itse aktiivinen, en odotakaan että tarjouksia tulee ovista ja ikkunoista. Nyt alkaa uusi jakso, kun vuosi vaihtui ja vanhoja sponsorisopimuksia uusitaan, Potkonen kertoo Sunnuntaisuomalaiselle.

<story-element type="paragraph"> Potkonen on silti tyytyväinen, että voi keskittyä urheilu-uraansa nykyisten sponsorien ja opetus- ja kulttuuriministeriön apurahan turvin. Päivätöissä hän ei ole käynyt moneen vuoteen.

<story-element type="paragraph"> Potkonen sai kolmanneksi eniten ääniä, kun Suomen urheilutoimittajat äänestivät Vuoden urheilijasta. Hän osallistui Urheilugaalaan ensimmäistä kertaa ja otti rauhallisesti.

<story-element type="paragraph"> – Söin ja jäin hetkeksi juttelemaan ihmisten kanssa, sitten lähdin autolla hotellille nukkumaan. Istuin arvovaltaisessa seurassa, pöydässäni oli muun muassa (mäkihyppääjä) Veikko Kankkonen. Se oli kunnia.

<story-element type="paragraph"> Potkosen seuraava päätavoite ovat Tokion kesäolympialaiset vuonna 2020. Arvokisaottelussa hänet nähdään näillä näkymin seuraavan kerran MM-kisoissa ensi vuonna.