Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Laineen telonut Corey Perry hämmentyneenä: "En tiedä mistä puhut"

Patrik Laine ei hämmentynyt tiistaisessa Kanada-Suomi-ottelussa tapahtuneesta kivuliaasta välikohtausesta, jossa Kanadan kapteenin Corey Perryn jalka osui häneen pelaajien ollessa luistelemassa vaihtoon. Laine irvisteli vaihtoaitiossa pitkään kivusta, mutta pystyi jatkamaan peliä.

– En nähnyt sitä, mutta tunsin kyllä. Pitää vain jatkaa särkylääkkeillä, Laine virnisti tapahtunutta TSN:n haastattelussa.

Suomen päävalmentajan Kari Jalosen mielestä Perry yritti vahingoittaa tilanteessa tahallaan Lainetta. Laine tuntui olevan muutenkin kanadalaisten prässin alla ja nuorta pelaajaa kohtaan osoitettiin aggressiivisia otteita.

– Ehkä he yrittivät saada minut pois tolaltani, koska olen nuori, ja omasta mielestäni aika hyvä pelaaja, Postmedia Newsin NHL-toimittaja Michael Traikos kertoi Twitterissä Laineen sanoneen hänelle ottelun jälkeen.

 

Corey Perry itse vähintäänkin esitti yllättynyttä, kun TSN:n toimittaja kysyi häneltä tilanteesta Laineen kanssa.

– En tiedä mistä puhut, Perry hämmästeli silmät pyöreänä.

 

 

Laine keräsi omasta ammattimaisesta suhtautumisestaan suitsutusta kanadalaismedialta.

– Mielestäni hän pelasi turnauksen parhaan pelinsä. Hänellä oli kolme tai neljä laatupaikkaa. Hän vältti loukkaantumisen täysin epäreilussa tilanteessa Corey Perryn kanssa. Laine näytti kypsyytensä, kun ei mennyt tolaltaan vaikka Kanada yritti pelata fyysisesti häntä vastaan, TSN:n asiantuntija Ray Ferraro hehkutti ottelun jälkeen.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF aikoo tutkia Perryn ja Laineen välillä tapahtuneen tilanteen.