KuPSin hyökkääjäkauppa lisäsi vettä huhumyllyyn: "Kyselyjä tullut pitkin kautta"

Spekulaatiot KuPSin tämän kauden parhaan maalintekijän Gbolahan Salamin siirtymisestä muualle saivat uutta pontta maanantaina, kun KuPS hankki hyökkäykseen serbialaishyökkääjä Sasa Jovovicin tammiseaarelaisesta Ekenäs IF:stä koppukauden kattavalla sopimuksella.

KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen kuitenkin kiistää Salamin olevan lähtökuopissa.

– Salamilla on tullut kyselyjä pitkin kautta, mutta mitään konkreettista tarjousta ei ole tehty. Jovovicia ei hankittu korvaamaan Salamia, vaan saamaan Salamia vielä enemmän tehoja irti.

– Valmennus on kokenut, että hyökkäys tarvitsee lisää vahvistusta. Salami on jäänyt usein hyökkäykseen liian yksin, ja viime pelissä kokeilimmekin kahden kärjen taktiikkaa. Nyt meille avautui mahdollisuus saada hyvä maalintekijä ja me käytimme sen.

 

Jovovic on pelannut Suomessa kaudesta 2013. Ennen Tammisaareen siirtymistä hän pelasi Oulun Palloseurassa ja PS Kemissä. Jovovic pelasi Kemin riveissä vielä liigan avausottelussa, mutta sen jälkeen hän purki sopimuksensa henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Jovovicilla oli EIF:n kanssa sopimus loppukaudesta, joten KuPS joutui maksamaan hänestä siirtokorvauksen. Kummastakaan seurasta ei haluttu kommentoida siirtokorvauksen suuruutta.

Jovovic tunnetaan vahvana, perinteisenä 9-paikan pelaajana. EIF:n manageri Peter Haglund uskoo Jovovicin jatkavan tehojaan myös Veikkausliigassa

– Jovovic ei ole ehkä nopea, mutta hän on raameihinsa nähden todella taitava. Hän voi pelata joko yksin tai kaksin kärjessä tai jopa kymppipaikalla. Hän oli jo meille tullessaan liigatason pelaaja, ja nyt hän halusi siirtyä urallaan eteenpäin.

Sasa Jovovic liittyy KuPSin harjoitusvahvuuteen keskiviikkona.

Lue lisää aiheesta

Mainos: K-Supermarket Portti

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut