Bluesin tehoerä myrkkyä Tapparalle

STT

Espoon Bluesin ja Tampereen Tapparan välinen jääkiekon SM-liigaottelu eteni tasatahtiin kaksi ensimmäistä erää, mutta päätöserässä espoolaisjoukkue antoi kolmetuhatpäiselle kotiyleisölle juuri sitä, mitä se oli tullut hakemaankin.

Blues otti kolme sarjapistettä lopulta 3-0 (0-0, 0-0, 3-0) -lukemin Ville Varakkaan, Kristian Kuuselan ja Toni Kähkösen osumilla.

- Ensimmäinen erä oli meidän, toisessa taas Tappara oli parempi. Aina siitä puhutaan, että maalinteko on meille vaikeaa, ja voitte vain kuvitella miten vaikeaa se on sitten, kun päätöserään lähdetään 0-0-tilanteesta, silmin nähden helpottunut Blues-piiskuri Lauri Marjamäki totesi ottelun jälkeen.

Tapparan päävalmentaja Risto Dufva ei osannut tappiosta huolimatta olla pettynyt omiensa esitykseen.

- Tämähän oli käytännössä yhden maalin peli. Siihen ensimmäiseen se ratkesi. Kun joukkueen peli on sillä tasolla, että yksi maali ratkaisee ottelun, voi valmentaja olla tyytyväinen. Blues oli parempi, mutta helpolla se ei voittoa saanut, Dufva ruoti.

Kommentoi

Mainos: PeeÄssä

Olitko paikalla, kun Kuopion Prisma avattiin?

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut