Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KalPa, KuPS ja IPK hyppäävät mukaan e-urheiluun – "Näemme paljon mahdollisuuksia kehittää toimintaamme"

KalPa, KuPS ja IPK perustavat yhteisen e-urheiluorganisaation Sawo Esportsin. Seurojen tarkoituksena on rakentaa yhdessä vakaa elektronisen urheilun organisaatio, joka kilpailee Suomen kärjessä useammassa pelissä.

Ammattimaisen pelaamisen lisäksi Sawo Esports aikoo satsata juniori- ja nuorisotoimintaan yhteistyössä alueen seurojen kanssa. Juniori-KalPan kanssa junioritoiminta käynnistyy jo tulevana syksynä.

KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman uskoo, että e-urheilu on tullut jäädäkseen ja kasvaa entisestään tulevaisuudessa.

– Näemme tässä paljon mahdollisuuksia kehittää myös omaa toimintaamme tulevaisuudessa, Saksman sanoo Sawo Esportsin tiedotteessa.

Sawo Esportsin general managerina aloittaa perinteisen ja e-urheilun selostajana tunnettu Arttu Hämäläinen. Alkuvaiheessa mukana ovat myös Iiro Naamanka 3D Talolta, Mika Hyvärinen IPK:sta sekä Savo Volleyn hakkuri Olli-Pekka Ojansivu.

Sawo Esports aikoo julkistaa ensimmäisen joukkuekiinnityksensä perjantaina 21. elokuuta.