Odd Herakles jatkoi voittosarjaansa

Timo Mahlamäki / STT

Norjalaiset ja ruotsalaiset kylmäveriravurit kisasivat 300 000 kruunun ykkösestä Unionskampenissa Färjestadissa lauantaina. Kasvattaja-omistaja Odd Paulsenin valmennukseen siirtynyt Odd Herakles oli odotetun ylivoimainen.

Tom Erik Solberg kannusti Odd Heraklesin johtopaikalle. Valjakko veti tasaisen reipasta vauhtia, avauskierroksen väliaika oli 21,5. Odd Herakles hallitsi maalisuoran tapahtumia ja viiletti 13. peräkkäiseen voittoon ajalla 20,9a/2140m.

Åsrud Vilja seurasi johtavan takana kakkoseksi ja toi myös hopeasijan Norjaan. Ruotsin kuskiässä Örjan Kihlström ohjasti norjalaistammaa. Ulf Ohlssonin ajama Björs Frej seurasi Åsrud Viljaa ja oli kolmas maalissa. Se oli paras ruotsalainen. Björs Frej voitti viime vuonna Ruotsin mestaruuden Jorma Kontion ajamana.

Odd Herakles voitti Unionskampenin myös vuosi sitten. Norjalaistähti nähtiin Suomessa viime vuonna kaksi kertaa. Odd Herakles voitti juhannuksena Härmässä ja sijoittui Turun PM-raveissa syyskuussa kakkoseksi Tähen Toivomuksen jälkeen.

Kommentoi

Mainos: Kuopion Opiskelija-Asunnot Oy

Asuminen ja hiilijalanjälki

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut